Thursday, 24 November 2011

:: Are you abnormal?? ::

Assalamualikum.

yes ! rase x bersalah langsung tido awal malam tadi. ( 9-3 am ).
even ade keja lagi x siap but after dapat rehat yg cukup, alhamdulillah telah disubmitkan tepat pada masanya arini.
kesian roommate yana coz die kejutkan bape kali.
tapi memang sangat penat semalam, sampai x sedar pape. sori yat. huhu



don't ever text or call me if  x mo dapat msg merapu2 and jawapan tym call yg akan jwb ya..ya...errmmm...ya and so on when i'm sleeping.
yes,it's me!


what a lovely day if kat laman semua bunga ade. 
daisy, orchid laa ( feveret ni ) , roses , bunga matahari yg besar2 , bunga kertas and others. ( berangan je lebih ni )
Allah tu Maha Bijaksana coz Dia ciptakan tumbuhan ni dengan functionnye sendiri.
oxygen2!

penah x rase sesak nafas? 
sape yg penah tu people akan rase nikmat syukur sebab oxygen yg Allah beri pada kita tu lah yg still make us alive except memang dah tertulis ajal da sampai. huhu.

and one day pernah x nampak people yg kita rase die orang lain but at da same time we see diorang lain?

yes , pandai pon teka. 

MEREKA MENJADI ORANG LAIN BUKAN DIRI SENDIRI.


Be yourself is da SPECIAL thing about you! please take note.
rase best ke jadi someone else??
not right?
da worst thing bile yana tengok kat kedai makan ke or kat mane, nampak couple yg sangat la kekok. 
penuh berpura2 depan someone yg kita sayang. padahal anda suka orang tu and let her/him tau perangai sebenar anda.

and when a person kawan anda baik depan anda but at da back, Allah je yg tau. 
for me senang je. if x suka something, yana direct berdua je cakap. orang lain x kan tau. and orang lain pon boley tegur yana if yana wat kesilapan. Becoz we are human right? not an angel dari langit.
x perlu nak mention2 kat facebook yg ade orang x nak kawan kita or ade conflict.
It will becomes worst you know!

hoho. panjang jugak ya yana berkongsi pendapat kali ni. refreshing our mind is da best thing if banyak keja.hehehe.

salam everyone and happy weekend! =D

2 comments:

  1. aiyoo...ayat belit2...
    susah nk fhm...
    selamat berehat!!

    Kami Cool

    ReplyDelete
  2. arini blaja sastera terlebih..hihi

    ReplyDelete